Vårmöte med engagerade medlemmar

Under gårdagens vårmöte redovisades verksamhetsberättelse och finanser för 2015. Ekonomin i klubben är god och banan undergår ständiga förbättringar för att bli ännu bättre för medlemmar och gäster. För 2016 så är vi med i Golfhäftet. Vi förväntar oss därmed en större tillströmning av gäster på Reftele GK. Det blir därför av yttersta vikt att vi håller hårt på vett och etikett utan att förlora den familjära andan i klubben! Med detta vill jag be medlemmar och tillströmmande gäster att försöka boka tider för spel på Reftele GK via "Min Golf" inloggningen! Innan du går ut och spelar, titta på bokningsläget på bildskärmen i klubbhuset för att se när nästa lediga tid finns! Går du ut på 10:an -

Reftele Lantmän- Den årliga städgolfen.

Den årliga återkommande städgolfen gick av stapeln Söndagen den 17 april under vidriga väderförhållanden, som alla vet är ju golfare ett härdat släkte, vilket Innebar att 24 spelsugna golfspelare tävlade om att Vinna årets städborste. Tävlingen avgjordes med Joker på 2 hål. Bäst lyckades Staffan Waltersson med 40 poäng. Pristagare i övrigt var Bo Sundwall på 36 poäng, Pernilla Ölveteg på 36 poäng, Peter Jonsson på 34 poäng och Per Johansson på 34 poäng.

Tack för strålande uppslutning på städdagen!

Klubben tackar det 40-tal medlemmar som ställde upp med ideella krafter och städade bana och klubbhus i lördags. Det är detta som gör att vi kan driva banan och hålla den goda ekonomi som vi har!

Nästa nybörjarkurs på G

Nästa kurstillfälle för 2016 är tisdagen den 26 april kl 18.00. Plats: Klubbhuset. Anmälan: till Ulf Ekerhed på telefon 070-6713372 eller e-post Ulf.ekerhed@edu.gislaved.se Begränsat antal platser! Efter godkänd Grönt kort kurs så erbjuds du medlemskap till specialpris!

Juniorträningarna drar igång

Juniorträningarna startar den 23/4 kl. 14. För våra juniormedlemmar så finns god möjlighet att träna och bli bättre tillsammans med andra juniorer. Åtta lördagar vigs åt yngre och äldre juniorer med Stephen Carpenter och Joakim Larsson som handledare. Läs mer på respektive sida under fliken Junior.

Utvalda nyheter
Senaste nytt
Arkiv

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square