Lång dags färd mot natt.

Tidigt på lördagsmorgonen 27 augusti samlades golfare från 7 Smålandsklubbar för att tävla i årets andra omgång av seriespelet H50 div.2 västra. De fick kämpa i sol och en ihållande västvind på hala greener. Efter 27 hål och många timmar på banan kunde Värnamo GK:s lag stå som segrare i den andra spelomgången. GRATTIS! De föjdes i nämnd ordning av Alvesta GK, Vetlanda GK, Ramkvilla GK, Götaströms GK,Uppvidinge GK och Reftele GK. Singelspelet vanns av Michael Gustafsson, Värnamo GK. Parspelet, foursome, vanns av Michael Gustafsson / Peter Groning, Värnamo GK.

Plastinject Mixed

I trevligt sällskap och vackert väder genomfördes en Irish Greensometävling, som vanns av Elisabeth Ahlenhed & Ulf Ekerhed följda av Jessica Larsson & Peter Karlsson och Ulrika & Anders Carlsson. Fullständig prislista finns under rubriken tävlingar på hemsidan.

Henrik Lindfors gör det igen.

Lördag regn, söndag sol. Årets klubbmästerskap bjöd på skilda naturupplevelser under tre tävlingar i en med både scratch och handicapspel. Juniorklassen vanns av Simon Rosenlöw, Herrklassen Henrik Lindfors. Damklassen Anna Hagström. Herrar 55 Bo Sundwall. Damer 60 Kristina Hagström. Handicapklass A dominerades av Henrik Lindfors och Fredrik Linell följda av Leif Emanuelsson och Joakim Larsson. I handicapklass B av Bo Sundwall och Anders Carlsson, Anna Hagström och Staffan Waltersson. Handicapklass C vanns av Bo Hallberg följd av Dick Barkman, Tony Hultqvist och Thomas Linell. Årets matchvinnare Henrik Lindfors gratulerades.

Race to Espana

Söndagen den 7 augusti var resetävlingen Race to Espana på besök där alla deltagare fick chansen att gå vidare till en Sverigefinal på Mauritzbergs GK den 11 september för att där sedan kunna bli ett av fyra lag som vinner en resa till Spanien. Det blev en blåsig men otroligt rolig tillställning där alla lag kämpade på i det växlande vädret. Per Uno och Kristina Hagström höll sig stabila och kom in med en score på 61 slag och blev där med dagens vinnare i tvåmanna scramblen! Tillsammans med sig till finalen får de Michael Wallenberg och Susanne Sandin som blev två för dagen. Nu hoppas vi de spelar bra i finalen så de får åka till Spanien i februari där flyg, transfer, boende med halvpension,

Utvalda nyheter
Senaste nytt
Arkiv

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square