Damgaards avslutningstävling

Avslutning av tävlingssäsongen 2019 genomfördes under söndagen 29/9. Med Damgaards Måleri som sponsor och med endast 3 klubbor plus putter i bagen blev det Ulrika Carlsson som tog hem segern i A-klassen med 71 slag och Jan Magnusson som segrade i B-klassen med 76 slag. En tävling med blandat väder och korvgubben Bosse som grillade korvar till alla deltagare. En trevlig tradition som avslutning av tävlingssäsongen.

2B Cup- final 2019

22 Sept 2019 Lalle & Barbro Då var dagen kommen för avslutningstävlingen för onsdagsgolfarna. Slaggolf över 18hål med shotgunstart var det som gällde. 11 damer samt 26 herrar ställde upp. Vädret var lite mulet på morgonen men sedan sprack himlen upp och det blev både strålande sol samt behaglig värme. Dagens kämpar som lyckades bäst och belönades med rabatt på nästa års medlemsavgift var Dam-klass 1: Birgit Grundin 73 slag 2: Lisbet Pantzar 75 slag 3: Ulrika Carlsson 77 slag Herr-klass 1: Nils Hansson 70 slag 2: Lars-Gunnar Karlsson 70 slag 3:Christer Svensson 71 slag I den sammanlagda Onsdagstävlingen kan nämnas att det varit 18 speltillfällen under året. 3st spelare har varit med alla gån

Grannfejden 2019

Då var det dags för det stora slaget ”Grannfejden” I år var det 19st trevliga ”Lanna GK” mot 23st trevliga ”Reftele GK”, som skulle drabba samman. Vädret var ett härligt höstväder med sol men en del blåst. Men jag tror ingen klagade (i skrivande stund ösregnar det i Reftele). De kämpar som lyckades bäst individuellt var A-klass 1: Gunnar Gustafsson Reftele GK 71 slag 2: Anna Hagström Reftele GK 72 slag 3: Sören Olsson Reftele GK 73 slag B-klass 1: Per Johansson Reftele GK 71 slag 2: Per Uno Reftele GK Hagström 72 slag 3: Terese Mauritsson Lanna GK 72 slag I den stora drabbningen Klubbarna emellan hamnade Lanna på 1601 slag & Reftele på 1858 slag Detta innebar att efter medelvärdet räknats ut

Sponsorgolfen 2019

Efter uppvärmning på ranch och puttinggreen gav sig ett tjugotal representanter för klubbens sponsorer ut på Källebackens golfbana, som bjöd på en solig och blåsig bana, som var tungspelad efter de senast dagarnas regn. De fina greenerna inbjöd till en bra puttning. A- klassen: 1. Per Söderstedt. 2. Anthon Hernod. 3. Dan Rosell. B- klassen: 1. Kristina Hagström. 2. Benny Johansson 3. PU Hagström. På hål 5 kom Dennis Pettersson närmast. Håkan Göransson gjorde detsamma på hål 17 Dagen avslutades med prisutdelning efter en riklig och god middag.

Åsundsholm

I lördag åkte Reftele damer till Åsundsholm för den årliga damgolfresan. Vi började med lunch som denna dag serverade fläsk och löksås tillsammans med goda primörer. Menyn var beställd av Leif Mannerström som var där med ett litet ” kändisgäng”. 16 damer gav sig sedan ut på 18 hål. Efter en veckas regn var banan mycket blöt trots det var det bara glada miner. Vi avslutade dagen med kaffe o fralla och prisutdelning. Ulrika Carlsson lyckades bäst därefter Christina Sjödell och trea Ingrid Arulf Andersson? Åsundsholms GK har en fantastisk fin bana. Vi återkommer gärna dit.

Utvalda nyheter
Senaste nytt
Arkiv

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square