Nu har våren kommit till Reftele GK och Källebackens golfbana.

Lördagen den 16 april samlades, i snålblåst, ett femtiotal idoga städare och gjorde vårfint på banan genom att räfsa, släpa ris, bränna torrt gräs och storstäda klubbstugan. Efter väl utfört arbete grillades korv vid klubbstugan. Nästa dag, söndagen den 18 april, återkom ett trettiotal av arbetsstyrkan för ställa upp i säsongens första tävling, städgolfen. Dagen startade disigt, en del tyckte risigt, men slutade med vårsol. Bäst lyckades Sture Eriksson som tog hem vandringskvasten, tvåa kom Kristina Hagström tätt följd av Lars- Gunnar Karlsson, Gunilla Linell och Sören Olsson. Bilden från vänster: Kristina, Sture, Sören och Lars- Gunnar.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square