top of page

Tredje deltävlingen av årets upplaga av VN-golfen avgjord!

VN-golfen anno 2011 avslutades under söndagen den 22 maj på Källebackens golfbana. 55 par gjorde i två klasser upp i Greensome, en tävling där båda i paret slår ut varpå man väljer boll att spela på och sedan slår man varannat slag tills man hålat ut. Trots hot om åska och ostadigt väder så förbarmade sig vädrets makter över tävlingen och nöjde sig med att blåsa, förvisso frisk emellanåt men skonade de tävlande från värre överraskningar än så. Bäst klarade sig i A-klassen:U Nyman/B Huck Isaberg GK på 40 poäng och i B-klassen:L Larssen/A Stålklint från Isaberg GK på 44 poäng Grattis! Reftele GK gratulerar finalisterna och önskar dem lycka till i årets final! Kompletta resultat publiceras i Värnamo Nyheter under veckan som kommer samt finns här på hemsidan under fliken "tävling".

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page