top of page

Rapport från tävlingskommittén i Refetle GK

Vi har haft en trevlig lördagstävling, G- techslaget, på Källebackens golfbana dock med plats för fler deltagare. Tävlingsformen kallas 6+6+6 med lottade lag kombinerat med en individuell tävling. De första sex hålen räknas den bästa poängen i bollen. Nästkommande sex hål de två bästa poängen och de sista sex alla poäng i bollen. Samtidigt en individuell tävling, poängbogey. Många deltagare tyckte att det fanns plats för många skratt och vinna inte var så viktigt. Laget som vann bestod av Britt- Marie Eriksson, Sören Carlsson och Leif Emanuelsson. Individuella tävlingen vanns av Susanne Sandin följd av Leif Emanuelsson och Patrik Gunnarsson. Bilagd bild från vänster Britt-Marie Eriksson och Sören Carlsson från det segrande laget( Leif Emanuelsson saknas) + Susanne Sandin, singelsegrare. Fullständig resultatlista under fliken tävling!

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page