top of page

Nationaldagsgolfen 2011 avgjord på Källebackens golbana

I år var det Reftele GK:s tur att anordna Nationaldagsgolfen, en tävling som altenerar mellan Isabergs GK och Reftele GK. Ett drygt trettiotal laddade golfare från traktens klubbar gjorde sitt bästa att tämja banan i det vackra men mycket blåsiga vädret. Bollarna gick ofta alldeles för långt ut i ruffen. Efter nio hål varvades det ner med ostkaka och kaffe. I väntan på prisutdelningen intogs en gemensam lunch. Vinnare av Patrik Sjölands vandringspokal blev John Latvala från Isaberg GK på bästa bruttoresultat. För de bästa resultaten i handicapklass A stod Dan Rosell , Britt Öhlander och John Latvala. B- klassen dominerades av Britt- Marie Eriksson, Carina Sandwall och Kristina Hagström. Pristagarna fick sedan förflytta sig till Anderstorp för hyllningar på Torget. Bild: (Fr.vänster Britt Öhlander, Dan Rosell, John Latvala, Carina Sandwall, Kristina Hagström )

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page