top of page

KRÖGARGOLFEN

-VI HADE I ALLA FALL VACKERT VÄDER! kunde man höra från några av de fyrtiotal golfare, som ställt upp i KRÖGARGOLFEN på Källebackens golfbana. En partävling, fyrboll, där var och en i laget spelar sin boll. Varefter det bästa resultatet i paret räknas på varje hål. Vädrets makter var gynnsamma utan blixtar och muller. Efter slutfört svingande väntade en god middag i klubbstugan. Sören Olsson och Jörgen Bengtsson kunde i kraft av lägre handicap lägga beslag på första platsen före Gunilla och Thomas Linell. Tredjepriset gick till Leif Emanuelsson och Patrik Gunnarsson. För precisionen stod Bo Hallberg med rakaste drive, 6 cm från mitten. Camilla Wik landade bollen närmast hål 17. övriga resultat kan studeras på hemsidan under rubriken TÄVLINGAR.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page