GUNNARSSONS MASKIN – PUTTMASTERS

GUNNARSSONS MASKIN – PUTTMASTERS. - En annorlunda tävling på Reftele GK I fredags genomfördes under sämsta möjliga omständigheter en 18 håls puttningstävling på Källebackens golfbana. 24 startande vandrade runt i regnet och den kraftiga blåsten. De puttade från luriga lägen på alla 18 greenerna. Sammanlagt slogs 1071 puttar. Ingen lyckades få i bollen på ett slag. Väl tillbaka till klubbstugan väntade ett fint prisbord, som skänkts av Gunnarssons Maskin i Reftele. Bäst lyckades Benny Johansson följd av PU Hagström och Ulf Ekerhed. Fjärdeplatsen delades av Lars Grundin, Sören Olsson och Kenneth Pettersson. Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square