top of page

EFTER REGN KOMMER SOL

KOPE OPEN Juli månad startade med åska och regn från väster. Ett femtiotal golfare från när och fjärran samlades på Källebackens golfbana för en partävling, greensome. Med uppfällda paraplyer klädde de in sin utrustning för att klara en rond i regn. Efter lunch i klubbstugan visade sig solen och tävlingen kunde genomföras utan vare sig åska eller regn. Resultaträkningen visade att Patrik Ehn och Sonny Landin, Reftele GK var bäst samspelta. De följdes av Agnetha Björkman och Gerth Johansson, Mjölby GK. Tredjeplatsen belades av Christina och Mats Larsson, Delsjö GK. Övriga resultat kan studeras på hemsidan under rubriken tävlingar. Bild: Patrik och Sonny flankeras till vänster av Gerth och Agnetha och till höger av Christina och Mats.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page