top of page

SPANIENRESAN AVGJORD!

SPANIENRESAN AVGJORD! Högsommarlördagen 4 augusti kämpade 38 lag på Källebackens golfbana om en slutspelsplats till finalen på Atalaya Park i Spanien. Vädrets makter var gynnsamma och endast några få droppar stänkte på spelarna. Efter lång väntan i klubbstugan fick Patrik Engvall och Sonny Landin se sig besegrade av sent startande Kari Kilpiö och Michael Miettinen. Tredje plats belades av Benny Wallin och Kurt Henriksen. En digitalkamera från RICOH blev priset för Claes Landin som landade sin boll 15 cm från flaggan på hål 11. Kurt Henriksen spelade till sig en putter från MLA genom att landa sin boll 255 cm från flaggan på hål 17. Övriga resultat kan läsas på Reftele GK:s hemsida under rubriken tävlingar. Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page