top of page

Vinn resa till OS i Rio, anmäl dig till Olympiagolfen!!

Tävla när du vill och var du vill och vinn en resa till OS i Rio! Några grundläggande regler. Kvalperioden spelas mellan 1 maj till och med 31 augusti. Sverigefinalen spelas 21-22 september. Du registrerar dina handicappåverkande ronder och lägger till de i Olympiagolfen i Min Golf. De fem bästa ronderna räknas. Du kan anmäla dig från 15 januari 2013 och det gör du i Min Golf, klicka på Olympiagolfen i menyn när du loggat in. I anmälningsavgiften ingår startavgiften för starttävlingen som går på Reftele GK 5/5-13 med ett i det närmaste otroligt prisbord(se nedan) samt en värdecheck från Dormy (värde 100 kronor när du handlar för minst 300 kronor). Den får du hemskickad när du anmält dig eller registrerat ditt presentkort till Olympiagolfen. Genom Olympiagolfen kan du spela en tävling på dina villkor när det gäller spelpartner, tidpunkt, val av bana och dessutom fritt antal tävlingsvarv. Spelar du bra i förhållande till de andra resultaten i din tävlingsklass har du chansen att kvalificera dig till Sverigefinalen i mitten av september och vidare till Grand Finale. Du kan dessutom skapa egna leaderboards och bjuda in kompisar, kollegor, kunder och familj till en egen tävling och följa resultaten på en egen leaderboard samt tävla om andra priser som du hittar på olympiagolfen.se. Läs mer och anmäl dig (måste göras i förhand om du ska vara med i startävlningen på Reftele GK) till Olympiagolfen här: http://www.golf.se/Tavla/Olympiagolfen/ Prisbordet den 5/5-13: 1 st Taylormade driver R11S (som går att byta till någon annan TaylorMade-driver hos Dormy i samma prisklass) 1 ds TaylorMadebollar Penta 5 1 ds TaylorMadebollar Rocketballz 1 st TaylorMadeparaply 1 st TaylorMade Quiver carry bag 1 st Adidasmössa 1 st Adidaskeps 1 st TaylorMade värmevantar 1 st TaylorMade bollbag Hjärtligt välkomna önskar: Reftele GK och Olympiagolfambassadörerna: Daniel Fredriksson och Johnny Green

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page