top of page

Hög tid att anmäla dig till Olympiagolfen!

Om du ska vara säker på en plats i Reftele GK:s starttävling 5/5-13. Avgiften måste vara registrerad på golf.se och det tar ett par dagar innan den blir registrerad, så var ute i god tid! På golf.se hittar du också mer information. http://www.golf.se/Tavla/Olympiagolfen/ Prisbordet den 5/5-13: 1 st Taylormade driver R11S (som går att byta till någon annan TaylorMade-driver hos Dormy i samma prisklass) 1 ds TaylorMadebollar Penta 5 1 ds TaylorMadebollar Rocketballz 1 st TaylorMadeparaply 1 st TaylorMade Quiver carry bag 1 st Adidasmössa 1 st Adidaskeps 1 st TaylorMade värmevantar 1 st TaylorMade bollbag Observera att du måste ha Reftele GK som Hemmaklubb (registrerat i GIT) för att delta, då delen av startavgiften som gäller starttävlingen endast tillfaller just hemmaklubben! Hjärtligt välkomna önskar: Reftele GK och Olympiagolfambassadörerna: Daniel Fredriksson och Johnny Green

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page