top of page

Fingal Johnssons El AB Flaggtävling.

Fingal Johnssons El AB Flaggtävling. Den soliga eftermiddagen 1:a maj genomfördes en flaggolftävling på Källebackens golfbana. Trettio förväntansfulla golfare gav sig ut med sina flaggor i den skönt värmande vårsolen. Deltagarnas handicap bestämde hur många slag var och en fick använda sig av. Flaggorna sattes ner där slagen förbrukats. I den tilltagande skymningen vid 17:e och 18:e hålen blev ansamlingen av flaggor stor. Överlägset längst kom Joakim Svensson som kunde påbörja en ny runda och placera sin flagga i den första bunkern på hål 2. Han följdes av, i nämnd ordning av Robin Sundwall, Kari Kilpiö, Jannika Svensson, Thomas Linell, Göran Larsson och Pär-Ola Svensson. Lottdragningen på scorekorten gynnade Carlos Leyton. Tävlingskommittén Reftele GK Från vänster i bild: Carlos Leyton, Jannika Svensson, Pär- Ola Svensson, Joakim Svensson, Robin Sundwall, Göran Larsson och Thomas Linell

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page