top of page

Olympiagolfen

Starttävlingen på Olympiagolfen spelades söndagen den 5/5-13. Den soliga men blåsiga dagen förgylldes mest av en stor portion skönspel men även en och annan missa birdieputt. Av de 31 startande var de allra flesta bra sugna på den fina drivern från TaylorMade som var tävlingens förstapris, men alla utom Sören Olsson fick gå hem utan denna skönhet. Men eftersom prisbordet var rejält tilltaget var det många som fick med sig ett fint pris hem. Topptrion: 1. Sören Olsson 38p 2. Jannika Svensson 36p 3. Per Johansson 36p (hela resultatlistan finns under länken ”tävling” eller på min golf) Sidotävlingar: Närmast hål: Kristina Hagström Längsta drive herr: Henrik Lindfors Längsta drive dam: Susanne Hultgren (Glöm nu inte att registrera era rundor på ”Min Golf” under fliken Olympiagolfen!) Grattis alla vinnare och lycka till i ert tävlande om Rio-resan! (Klicka på läs mer för foto på alla vinnarna (Klistra in följande i din webbläsare för fler foton från dagen!): http://olympiagolfen.danfoto.se/

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page