top of page

Kjell Gustafsson vinnare i GUNNARSSONS MASKIN – PUTTMASTERS.

Kjell Gustafsson vinnare i GUNNARSSONS MASKIN – PUTTMASTERS. I fredags samlades på Källebackens golfbana 20 golfare från Reftele GK för att för att avgöra vem som var den bäste puttaren att deltaga i Swedish Putt Masters på Gräppås GK den 15 september. De puttade från luriga lägen på alla 18 greenerna. Sammanlagt slogs ett stort antal puttar. Endast ett fåtal puttar gick direkt i hål. Väl tillbaka till klubbstugan väntade ett fint prisbord, som skänkts av Gunnarssons Maskin i Reftele. Första platsen klarade Kjell Gustafsson med 41 puttar. Han hade för dagen glömt sin ordinarie putter och fick spela med en lånad. Månne den få inta ny plats i golfbagen. Platserna 2 till 5 fick avgöras genom shout out, särspel, mellan Joakim Svensson, Johnny Green, Elisabeth Uremark och Kristina Hagström, som presterade i nämnd ordning. Tävlingskommittén Reftele GK Bild: I kvällssolen flankeras Kjell av från vänster Kristina och Elisabeth och till höger av Joakim och Johnny.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page