top of page

Hjärtligt välkomna till VN- golfen på Källebackens golfbana!

Hjärtligt välkomna till VN- golfen på Källebackens golfbana! Lördag 25 maj 2013. Tävlingsform greensome, poängbogey. Rakast drive, hål 8. Närmast hål, hål 17. Droppruta på hål 9 framför röd tee.(Regelblad finns på närbelägen björk) Den högra, sista delen av hål 12 gränsar till en fårhage. Stängslet till denna utgör out- gräns. Tillträde förbjudet! Regel 25 ger fri dropp vid omarkerade strängdiken efter dränering och områden på spelfältet vars gräns definieras av en vit heldragen spraylinje. Toaletter finns i klubbstugan. Kaffe/ Dricka + Korv serveras efter 9 hål Räkna ut poängen på scorekorten och för in på listan vid kiosken. 3 priser i A- klassen. 5 priser i B- klassen. Alla är hjärtligt välkomna att anmäla sig till SPANIENRESAN som spelas 2 juni. Prisbordet är värt c:a 30000 kr. Resa för två personer till den femstjärniga golfanläggningen La Finca Golf & Spa Resort, kamera från Ricoch, MLA Putter, Golfpaket till Åsundsholm och fina produkter från Wilson. LYCKA TILL! Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page