VN - GOLFEN HAR STARTAT!

Vädrets makter hade ställt in det förutspådda regnet. De 56 paren kunde spela Källebackens golfbana i strålande försommarväder. A- klassen dominerades av Niclas Ljung och Magnus Melin,Isaberg GK följda av Anders Ingemarsson / Ulf Tollmyr, Isaberg GK och Jonas Andersson / Daniel Johansson, Isaberg GK . Överlägset bäst i B- klassen Jannika Svensson med sonen Joakim, Reftele GK följda av Kristina & Per Uno Hagström,Reftele GK och Joakim Karlsson / Markus Johansson, Isaberg GK. På bilden kan de första lagen ses före start tillsammans med starter Bo Sundwall. Från vänster Birgitta Liljegren / Bosse Ybe och Katharina Åqvist / Magnus Zidek.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square