top of page

FÖRSTA SPANIENRESAN AVGJORD!

FÖRSTA SPANIENRESAN AVGJORD! Söndagen 2 juni hade 39 lag samlats på Källebackens golfbana för tävla i fyrboll om en slutspelsplats till finalen på golfresorten La Finca Golf & Spa i Spanien. Väderprognoserna kom på skam och banan kunde spelas i perfekt sommarväder. Efter lång väntan i klubbstugan fick Patrik Engvall och Sonny Landin, Reftele GK även i år se sig besegrade av sent startande Kari Kilpiö och Michael Miettinen, Reftele GK. Tredje plats belades av Kristina och PU Hagström, Reftele GK. En digitalkamera från RICOH blev priset för Michael Miettinen Reftele GK, som landade sin boll närmast flaggan på hål 17. Jörgen Larsson Haverdals GK spelade till sig en putter från MLA genom att landa sin boll 1,5m från flaggan på hål 11. Övriga resultat kan läsas på Reftele GK:s hemsida under rubriken tävlingar. Bildspel www.spanienresan.nu Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page