top of page

Nationaldagsgolfen 2013.

Nationaldagsgolfen 2013 har avgjorts på Källebackens golfbana. I år var det Reftele GK:s tur att anordna Nationaldagsgolfen, en tävling som spelas växelvis på Isaberg GK och Reftele GK. Ett drygt fyrtiotal laddade golfare från traktens klubbar gjorde sitt bästa för att tämja banan i det varma och vackra vädret. I väntan på prisutdelningen intogs en gemensam lunch. Vinnare av Patrik Sjölands vandringspokal blev Joakim Svensson från Reftele GK med 81 slag, det bästa bruttoresultatet, som även räckte till seger i handicapklass A. Han följdes i denna av Carlos Leyton och Nils Hansson, Reftele GK. B- klassen vanns av Roland Jarl före Per Johansson och Olof Ruppel. Alla från Reftele GK. Övriga resultat kan läsas på Reftele GK:s hemsida under rubriken tävlingar. Bild: Joakim Svensson med vandringspokalen och Roland Jarl.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page