top of page

PoP-masters sista tävlingen innan sommaruppehållet

På söndagseftermiddagen den 30 juni samlades 26 golfsugna spelare fördelade enligt följande: 12 stycken i A-klassen och 14 i B-klassen för att göra upp om de fina priserna i tävlingen PoP-masters. Efter att tillsammans avnjutit lunch var det dags att bege sig ut och pröva lyckan på en för dagen fin, men något blöt Källebackens golfbana. Efter att alla gjort sitt allra yttersta för att vinna så placerade sig följande fyra i klasserna bäst! A-klassen: 1. Susanne Sandin 77 2. Joakim Svensson 79 3. Bo Sundwall 79 (SHC) 4. Peter Johnsson 82 B-klassen: 1. Birgit Grundin 75 2. Jannika Svensson 76 3. Britt-Marie Eriksson 77 4. Hans Larsson 77 (SHC) Grattis! Övriga resultat finns på hemsidan under fliken tävling!

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page