top of page

DAMTOUREN VÄSTRA

DAMTOUREN VÄSTRA Lördagsmorgonen 29 juni fylldes parkeringsplatsen vid Källebackens golfbana redan tidigt på morgonen med bilar från alla håll och kanter i Småland. Damtouren i Småland skulle genomföra sin andra tävling för säsongen. Svenskt sommarväder med ömsom regn och sol kryddade spelet, som genomfördes, på damers vis, raskt och rakt. I A- klassen hade Irene Malmsten, Värnamo GK och Mona Andersson, Älmhults GK samma resultat, trea blev Xiaoying Liljegren, Glasrikets / Växjö GK. B- klassen vanns av Gunilla Ax, Växjö GK följd av Kristina Hagström, Reftele GK och Inga Marie Winsth, Värnamo GK. Monica Ericsson, Värnamo GK vann C- klassen följd Britt- Marie Eriksson och Barbro Knutsson båda från Reftele GK. För bilder på vinnarna i klass B och C klicka på läs mer! Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page