top of page

ÅSKAN AVKORTADE TÄVLINGEN

Skandia Tour Regional Reftele GK 3 augusti 2013. Sommarens hittills varmaste dag hälsade Källebackens golfbana ett 50- tal ungdomsgolfare välkomna att göra upp om platser till spel i en högre division. Den bästa flickan och de fyra bästa placeringarna bland pojkarna får spela nästa tävling i Skandia Tour Riks. Banan visade sig från sin bästa sida med snabba fairways och lättrullade greener. Sent på eftermiddagen drog ett åskväder in och förstörde tävlingen. Flickorna kunde med nöd och näppe avsluta sina 27 hål. Bäst bland dessa lyckades Emma Nilsson, Vetlanda GK med totalt 127 slag följd av Emma Frisk, Skinnarbo Golf & Country Club 128 slag och Josefin Collbo, Värnamo GK 129 slag. Många pojkar hade en bra score på gång men fick bara räkna med de 18 hålen i första rundan med nedanstående prisplatser: 1. VictorLundström Nässjö Golfklubb 74 2. Jesper Ebefors JönköpingsGolfklubb 77 2. Robin Johansson GötaströmsGolfklubb 77 4. Oscar Lönnblad GötaströmsGolfklubb 79 4. HugoZimmerman JönköpingsGolfklubb 79 4. GustafAndersson Eksjö Golfklubb 79 7. HampusWallavuori Ringenäs Golfklubb 80 Ett stort tack riktas till alla deltagare och arbetet av TD, Domare, banpersonal och alla duktiga frivilliga funktionärer. TK Reftele GK Bild fr.v. Emma Nilsson och Emma Frisk

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page