top of page

G-TECH, RÖD TEE

G-TECH, RÖD TEE blev en mycket lyckad tävling. 43 deltagare ställde upp därav tyvärr endast 4 damer. För första gången fick vi en tävling med 3 klasser. Det var tydligen inte så lätt för herrarna att spela från röd tee.Det blev inga skyhöga poäng i poängbogeyn för dem. Till vår glädje hade vi deltagare från andra klubbar . Nu kan vi hoppas på lika stort deltagande i Klubbmästerskapen. I A-Klassen blev det seger för Reftele GK.Etta blev Henrik Lindfors,tvåa Joakim Larsson och trea Peter Johnsson. I B-Klassen däremot blev en av våra gäster etta nämligen Bo Arvidsson Värnamo GK.Tvåa blev Fredrik Holmqvist och trea Patrik Gunnarsson Reftele GK. I C-Klassen kom Bo Hallberg etta,Gunilla Linell tvåa och Thomas Johansson trea alla Reftele GK. Hela prislistan finns under rubriken tävlingar på denna sida. Bild från vänster: Joakim Larsson, Henrik Lindfors, Gunilla Linell, Fredrik Holmqvist, Bo Arvidsson och Bo Hallberg.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page