Team Sportia - Sista chansen

19 förväntansfulla golfare tog sista chansen att på lördagen den 31:a augusti föröka förbättra sitt resultat på Olympiagolfen, (eller helt enkelt bara tävla om ära och berömmelse) i augusti månads sista tävling. A-klassen vanns av: Carlos Leyton på 70 slag B-klassen vanns av: Pär-Ola Svensson 68 slag (se fullständig resultatlista på hemsidan under fliken "tävling") Längst på hål 10 av herrarna slog Benny Wallin och av damerna Susanne Hultgren. Benny Wallin passade också på att slå bollen närmast på hål 5 Grattis alla vinnare! (På bilden flankeras Benny Wallin av (t.v.) Carlos Leyton och t.h. av Pär-Ola Svensson)

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square