top of page

TEMPO - GRANNFEJDEN

TEMPO - GRANNFEJDEN Reftele GK vs. Lanna GK 14 september 2013 Lördagsmorgonens dimmor dolde slagfältet för ett 60- tal pigga golfare från Lanna och Reftele golfklubbar, när de stod och väntade på startskottet från klubbhuset. Spelarna skulle göra upp individuellt i 2 klasser och klubbvis för 5:e gången kämpa om vandringspriset. Snart nog skingrades dimmorna och alla kunde ta sig an banan, som visade sig från sin bästa sida i det fina vädret. Kampen avrundades med en god gemensam lunch i väntan på prisutdelningen. A –klassen dominerades av Pär- Ola Svensson, Joakim Svensson, Peter Johnsson, Karl Kilpiö, Kristina Hagström och Arne Blomgren. B- klassen toppades av Håkan Lönnqvist, Roger Boman, Jannika Svensson och Lennart Larsson. Samtliga pristagare tilldelades presentkort från Tempo i Reftele. Vid sammanräkningen av antalet jämförbara slag visade det sig att hemmalaget Reftele GK, med god marginal tagit tillbaka gränsstenen, som övervintrat i Lanna. Efter fem kamper är ställningen 3- 2 till Reftele GK. Den tredje lördagen i september nästa år kommer kampen att återupptas i Lanna. För att se resultaten i sin helhet hänvisas till Reftele GK:s hemsida under rubriken tävling.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page