top of page

Säsongsavslutning på Källebackens golfbana

Säsongsavslutning på Källebackens golfbana. Med frostnupna kinder samlades 36 pigga golfare för att göra sitt bästa i 2013 års sista tävling. Dagen till ära fick de endast använda tre klubbor och putter. Vädrets makter var vänliga nog att avfrosta greenerna i tid till kanonstarten 10.00. I solskenet och på en fantastiskt fin bana gjordes många utmärkta resultat trots det begränsade antalet klubbor. A- klassen vanns av Sören Olsson följd av Kristina Hagström och Joakim Svensson. B- klassen vanns av Gunilla Linell framför Peter Eriksson, Marita Rosen och Thomas Linell. Tävlingen avslutades med korvgrillning och prisutdelning i den sköna höstsolen. För att se resultaten i sin helhet hänvisas till Reftele GK:s hemsida under rubriken tävling.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page