top of page

Olympiagolfens starttävling

Spelades för Reftele GK:s del den 4/5-14. Bäst för dagen var Haris Muharemovic med fina 40p tätt följd av Sören Olsson och Kristina Hagström, båda på 39p, vilka därmed har tagit sina första stapplande steg mot Dubai och Rio precis som övriga deltagare (sammanlagt 35 stycken). Bilder kommer (förhoppningsvis) senare att publiceras (på vinnarna)här på hemsidan, samt lite smått och gott på Facebook (https://www.facebook.com/RefteleGK) För komplett resultatlista: hemsidan under tävling. I och med denna kick-off har startskottet gått för årets Olympiagolf och alla Reftele-golfare önskas lycka till med årets tävling! Obs! Glöm inte att du själv måste gå in på "Min golf" för att registrera dina rundor för Olympiagolfen, även den här första om du önskar räkna in den i din Olympiagolf. Topp tre: 1 Haris Muharemovic 40 2 Sören Olsson 39 3 Kristina Hagström 39 SHC 4 Tomas Johansson 38

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page