top of page

GUNNARSSONS MASKIN – PUTTMASTERS

- En annorlunda tävling på Reftele GK. Joakim Svensson blev vinnare i GUNNARSSONS MASKIN – PUTTMASTERS. I fredags samlades på Källebackens golfbana 25 golfare från Reftele GK fördelade på herr och damklass för att avgöra vem som var de bästa puttarna. De puttade från luriga lägen på alla 18 greenerna. Sammanlagt slogs ett stort antal puttar. Endast ett fåtal puttar gick direkt i hål. Väl tillbaka till klubbstugan väntade ett fint prisbord, som skänkts av Gunnarssons Maskin i Reftele. I herrklassen segrade Joakim Svensson med utmärkta 37 puttar. Tvåa och trea på 40 puttar blev efter särspel Per-Uno Hagström och Dan Rosell. Fjärdeplatsen på 41 puttar tog Benny Johansson hand om efter särspel mot Jonny Green. Damklassen vanns av Kristina Hagström på fina 40 puttar före Susanne Sandin på 43 puttar. Joakim Svensson och Kristina Hagström, om de så vill, blir de som får representera klubben i Swedish Putt Masters på Sjögärde GK söndagen 21 september. Bild fr.v : Benny, Susanne, Kristina, Joakim , PU och Dan

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page