top of page

SJÖDELLS INDUSTRI- Threesome

Glöm inte att anmäla Er till årets första lagtävling, - SJÖDELLS INDUSTRI- Threesome, en tredelad slaggolftävling med 6 hål irish greensome, 6 hål greensome och 6 hål foursome. Irish greensome: Lagspel två och två. Båda spelarna slår ut från varje tee. Skillnaden är att på alla par 4 och par 5 hål slås ett slag till på partnerns boll innan man väljer vilken boll man ska spela. Spelet fortsätter sedan som foursome. Greensome: Lagspel två och två. En alternativ form av Foursome. Båda spelarna slår ut från varje tee och väljer sedan vilken boll de vill fortsätta att spela med. Den som inte slog den valda bollen fortsätter att spela och därefter slår man vartannat slag. Foursome: Lagspel två och två. Varje lag spelar på samma boll och slår vartannat slag. Spelaren som slår ut på hål nr l slår alltid ut på udda hål och partnern således på jämna hål. Det kan variera om man sedan spelar slagspel eller poängbogey. Välkomna att anmäla Er senast fredag 16 maj 1500. Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page