top of page

Far och son vann årets första partävling på Källebackens golfbana.

Tävlingen bar namnet SJÖDELLS INDUSTRI, Threesome. Det spelades Irish greensome de första sex hålen då man på alla par 4 och par 5 hål slår ett slag till på partnerns boll innan man väljer vilken boll man ska fortsätta spela. Nästa 6 hål gällde Greensome. Båda spelarna slår ut från varje tee och väljer sedan vilken boll de vill fortsätta att spela med. Den som inte slog den valda bollen fortsätter att spela och därefter slår man vartannat slag. Foursome spelades de sista sex hålen. Varje lag spelar på samma boll och slår vartannat slag. Spelaren som slår ut på udda hål fortsätter med detta och partnern slår således på jämna hål. Bäst lyckades, far och son Roland och Emil Jarl med det fina resultatet 65,6 slag. De följdes av Kristina & PU Hagström, Alexander Johnsson och Johan Emanuelsson och Elisabeth Ahlenhed och Ulf Ekerhed. Resultatlistan i sin helhet kan läsas på hemsidan under rubriken tävlingar Tävlingen avslutades med lunch och sponsorns prisutdelning. På bilden från vänster: Elisabeth, Roland, Emil, Kristina och PU.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page