top of page

UNGDOMSTÄVLING

Skandia Tour distrikt omgång 2.24 maj 2014 Tidig lördag morgon, efter nattens häftiga åskväder, samlades ett fyrtiotal spelsugna ungdomar för tävla om priser och avancemang till Skandia Tour regional. Alla fick kämpa hårt med den av åskstormen dränkta banan. Bland flickorna lyckades Elise Bosmyr Jönköpings GK få wild card till regionaltävlingar. Handicapklassen vanns av Selma Green Värnamo GK. Daniel Olsson Isaberg GK, Kalle Folkesson Ullenby Värnamo GK, Filip Högqvist Vetlanda GK och Philip Skenning Värnamo GK fick wild cards till regionaltävlingarna. I handcapklassen var de främsta pojkarna: 1 Simon Carlsson Vetlanda Golfklubb 69 2 Daniel Olsson Isaberg Golfklubb 70 3 Filip Axelsson Lagans Golfklubb 72 4 Adam Malmborg Värnamo Golfklubb 72 SHC 5 Adam Thålin Vetlanda Golfklubb 73 6 Lukas Westerberg Jönköpings Golfklubb 75 7 Filip Högqvist Vetlanda Golfklubb 77 8 Philip Skenning Värnamo Golfklubb 77 SHC 9 Alexander Gustafsson Isaberg Golfklub 77 SHC För övriga resultat hänvisas till hemsidan under rubriken tävlingar. Ett stort tack riktas till alla deltagare och arbetet av TD, Domare, banpersonal och alla duktiga frivilliga funktionärer. TK Reftele GK Bild fr. vänster: Elise och Selma

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page