top of page

Nationaldagsgolfen 2014 avgjord på Källebackens golbana.

Nationaldagsgolfen 2014 avgjord på Källebackens golbana. Ett drygt femtiotal laddade golfare från traktens klubbar gjorde sitt bästa att tämja banan i det sköna sommarvädret, för att erövra de nyinstiftade vandringspriset. I väntan på prisutdelningen intogs en gemensam lunch. Vinnare av vandringspriset blev Carlos Leyton med 84 slag , det bästa bruttoresultatet i handicapklass A. Handicapklass A vanns av Magnus Johansson Isaberg GK föjd av Arnold Andersson Rydö GK, Sören Olsson Reftele GK och Susanne Sandin Reftele GK. De första platserna i handicapklass B belades av Gunilla Linell, Simon Lundh, Roland Josefsson och Emil Jarl. Övriga resultat kan läsas på Reftele GK:s hemsida under rubriken tävlingar. Bild: Carlos Leyton omgiven av pristagarna i A- och B- klasserna Tävlingskommittén Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page