top of page

JLI AB Scramble

Dagens JLI AB Scrambletävling startade med 34 tvåmannalag, med bland annat gäster från flera andra klubbar, vilket gladde tävlingskommittén. Deltagarantalet var rekord för denna typ av tävling på vår klubb. Humöret var gott hos alla startande i det soliga men lite blåsiga vädret. Ett riktigt bra golfväder.

Resultaten var mycket bra och våra gästande lag tog hem flera av de främsta platserna. Första platsen tog Per Englund - Andreas Gustafsson , Värnamo GK följt av Johan Emanuelsson - Alexander Johnsson , Isaberg GK, Joakim Larsson - Fredrik Linell , Reftele GK, Roland Jarl-Emil Jarl , Reftele GK Henrik Sjödell-Ulf Nyman. Hela resultatlistan finns på hemsidan under rubriken tävlingar. Vi hoppas att deltagare från andra klubbar fortsätter att delta i våra kommande tävlingar.

Deltagare på JLI AB arrangerat av Reftele golfklubb
Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page