Damgaards måleri 6+ 6+ 6

En kombinerad lag- och individuell tävling genomfördes söndagen 26 juni. Alla hade gårdagens ruskväder i färskt minne och var rustade till tänderna för att tygla vädrets makter. Lyckligtvis var vädergudarna nådiga och Källebackens golfbana visade sig från sin bästa sida med sol och avsaknad av regn och åska. Lag 8 med Fredrik Holmqvist, Lennart Larsson och Henrik Hagström tog hem lagsegern. Den individuella tävlingen dominerades av familjen Jarl med pappa Roland på 1:a plats med 42 poäng tätt följd av sonen Emil en poäng efter. Tredje platsen belades av Staffan Waltersson från Isaberg GK.

Bild 1: Färdiga för start:Lag 1 med Johnny Johansson , Marita Jotteman och Staffan Waltersson.

Bild 2: Fr.vänster segrande lag med Lennart Larsson, Fredrik Holqvist och Henrik Hagström följd av individuella pristagarna Roland Jarl, Emil Jarl och Staffan Waltersson.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss

© 2018 by Reftele GK

Dye Källebacken

333 76 Reftele

0371-21406

info@reftelegk.com

Bankgiro: 5345-6117

  • Facebook Basic Square