top of page

Damgaards måleri 6+ 6+ 6

En kombinerad lag- och individuell tävling genomfördes söndagen 26 juni. Alla hade gårdagens ruskväder i färskt minne och var rustade till tänderna för att tygla vädrets makter. Lyckligtvis var vädergudarna nådiga och Källebackens golfbana visade sig från sin bästa sida med sol och avsaknad av regn och åska. Lag 8 med Fredrik Holmqvist, Lennart Larsson och Henrik Hagström tog hem lagsegern. Den individuella tävlingen dominerades av familjen Jarl med pappa Roland på 1:a plats med 42 poäng tätt följd av sonen Emil en poäng efter. Tredje platsen belades av Staffan Waltersson från Isaberg GK.

Damgaards måleri inför start på Källebackens golfbana

Bild 1: Färdiga för start:Lag 1 med Johnny Johansson , Marita Jotteman och Staffan Waltersson.

Golfspelare på Damgaards måleri vid Reftele GK

Bild 2: Fr.vänster segrande lag med Lennart Larsson, Fredrik Holqvist och Henrik Hagström följd av individuella pristagarna Roland Jarl, Emil Jarl och Staffan Waltersson.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page