top of page

Städgolfen 2015

Nu har våren kommit till Reftele GK och Källebackens golfbana. Lördagen den 18 april samlades ett sextiotal idoga städare och gjorde vårfint på banan genom att räfsa, släpa ris, bränna torrt gräs och storstäda klubbstugan. Efter väl utfört arbete intogs grillad korv vid klubbstugan. Dagen efter, söndagen 19 april, fortsatte många att slita med golfklubbor i händerna i stället för räfsor för att göra upp om städgolftrofén.

Tävlingen kunde genomföras i soligt väder på en bana i fint skick. Bäst lyckades Svenne Gustavsson tätt följd av Thomas Linell, Benny Wallin, Jessica Larsson och Lukas Rosén. I den traditionella lottdragningen på scorekorten hade Marita Rosén turen på sin sida. Bilden: Segraren Svenne Gustavsson med vandringstrofén i handen flankeras till vänster av Lukas Rosén och Benny Wallin, till höger av Jessica Larsson och Rhomas Linell.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page