top of page

Sjödells industri, Threesome.

Tjugonio väl påpälsade lag ställde upp i den hårda vinden, blandad med hagel och häftiga regnskurar för att ta sig an Källebackens golfbana på Reftele GK. De spelades Irish greensome de första sex hålen, då man på alla par 4- och par 5-hål slår ett slag till på partnerns boll innan man väljer vilken boll man ska fortsätta spela. Nästa 6 hål gällde Greensome. Båda spelarna slår ut från varje tee och väljer sedan vilken boll de vill fortsätta att spela med. Den som inte slog den valda bollen fortsätter att spela och därefter slår man vartannat slag. Foursome spelades de sista sex hålen. Varje lag spelar på samma boll och slår vartannat slag. Spelaren som slår ut på udda hål fortsätter med detta och partnern slår således på jämna hål. Bäst lyckades, i A-klassen, Per Söderstedt och Fredrik Holmqvist -Reftele GK med det fina resultatet 67 slag. De följdes av, Ulf Tollmyr och Anders Ingmarsson –Isaberg GK och Simon och Håkan Lundh - Reftele GK. B- klassen vanns av bröderna Lukas och Simon Rosén –Reftele GK. De följdes av Barbro Knutsson och Bo Sundwall –Reftele GK, Jannika och Pär-Ola Svensson –Isaberg GK Resultatlistan i sin helhet kan läsas på Min Golf. Tävlingen avslutades med lunch och sponsorns prisutdelning. På bilden från vänster, sittande: Fredrik, Per, Lukas och Simon. Stående fr. v. : Anders, Ulf, Bosse, Barbro, Pär- Ola och Jannika.

bild.JPG

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page