top of page

JLI AB – Scramble

Nitton Lag ställde upp på Källebackens golfbana, Reftele GK. I det, som blev en behagligare tävling vädermässigt än vad som förutspåtts SMHI, som tur var det fel på prognosen. Nog för att det regnade och blåste men inte på långa vägar vad som sagts innan i veckan.

Det spelades Scramble med sponsorn från JLI AB på plats samt även deltagande, och det blev många fina resultat. Bäst lyckades far och son Linell med fina resultatet 66,2 slag De 5 lagen som lyckades att bestiga prispallen var enligt följande Thomas Linell / Fredrik Linell – Reftele GK 66,2 slag Anders Ingemarsson / Ulf Tollmyr – Isaberg GK 67,5 slag Jonas Lindal / Lars Karlsson – Reftele GK/Isaberg GK 68,7 slag Simon Lundh / Håkan Lundh – Reftele GK 69 slag Ulf Nyman / Johan Rehn – Isabergs GK 69,5 slag

Resultatlistan i sin helhet kan läsas på Min Golf. Tävlingen avslutades med lunch och sponsorns prisutdelning. På bilden från vänster Simon,Håkan,Anders,Thomas,Ulf,Fredrik,Johan,Lars,Jonas

Deltagare i JLI AB Scramble på Källebackens golfbana

Taggar:

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page