top of page

SOMMARGOLFEN 2015 AVSLUTAD PÅ KÄLLEBACKENS GOLFBANA.

Fredagen 10 juli fördelade sig 31 par, på banans olika hål i en shotgunstart , för att tävla i den sista deltävlingen av Sommargolfen 2015.

sommargolf 3.JPG

Vädrets makter bjöd på växlande molnighet och stark vind, som gjorde grillingen av köttet till ett tufft uppdrag. Ahmad kunde dock bjuda på ,en i allas smak, utmärkt buffé. Den kalla sommaraftonen fick till största delen avnjutas inomhus.

Tävlingen vanns överlägset av Mattias Nilsson, Reftele GK / Torbjörn Birgersson, Rydö GK, 63,4 slag. Goda tvåor var Britt- Marie Eriksson / Bo Hallberg, Reftele GK, 66,6 slag. De följdes av Gertie och Rolf Hultman, Götaströms GK, 68,4 slag , Thomas Johansson/ Roger Boman, Reftele GK, 69,8 slag och Sören Olsson, Reftele GK/ Sören Carlsson Isaberg GK, 70 slag. Shell- Reftele hade sponsrat pristagarna med presentkort från Dormy Golf.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page