top of page

SOMMARGOLFEN 2015 AVSLUTAD PÅ KÄLLEBACKENS GOLFBANA.

Fredagen 10 juli fördelade sig 31 par, på banans olika hål i en shotgunstart , för att tävla i den sista deltävlingen av Sommargolfen 2015.

Vädrets makter bjöd på växlande molnighet och stark vind, som gjorde grillingen av köttet till ett tufft uppdrag. Ahmad kunde dock bjuda på ,en i allas smak, utmärkt buffé. Den kalla sommaraftonen fick till största delen avnjutas inomhus.

Tävlingen vanns överlägset av Mattias Nilsson, Reftele GK / Torbjörn Birgersson, Rydö GK, 63,4 slag. Goda tvåor var Britt- Marie Eriksson / Bo Hallberg, Reftele GK, 66,6 slag. De följdes av Gertie och Rolf Hultman, Götaströms GK, 68,4 slag , Thomas Johansson/ Roger Boman, Reftele GK, 69,8 slag och Sören Olsson, Reftele GK/ Sören Carlsson Isaberg GK, 70 slag. Shell- Reftele hade sponsrat pristagarna med presentkort från Dormy Golf.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page