top of page

Vårmöte med engagerade medlemmar

Under gårdagens vårmöte redovisades verksamhetsberättelse och finanser för 2015. Ekonomin i klubben är god och banan undergår ständiga förbättringar för att bli ännu bättre för medlemmar och gäster. För 2016 så är vi med i Golfhäftet. Vi förväntar oss därmed en större tillströmning av gäster på Reftele GK. Det blir därför av yttersta vikt att vi håller hårt på vett och etikett utan att förlora den familjära andan i klubben!

Med detta vill jag be medlemmar och tillströmmande gäster att försöka boka tider för spel på Reftele GK via "Min Golf" inloggningen! Innan du går ut och spelar, titta på bokningsläget på bildskärmen i klubbhuset för att se när nästa lediga tid finns! Går du ut på 10:an - Säkerställ att inga spelare finns på nionde green. Välkommen till spel!

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page