top of page

Race to Espana


Söndagen den 7 augusti var resetävlingen Race to Espana på besök där alla deltagare fick chansen att gå vidare till en Sverigefinal på Mauritzbergs GK den 11 september för att där sedan kunna bli ett av fyra lag som vinner en resa till Spanien. Det blev en blåsig men otroligt rolig tillställning där alla lag kämpade på i det växlande vädret. Per Uno och Kristina Hagström höll sig stabila och kom in med en score på 61 slag och blev där med dagens vinnare i tvåmanna scramblen! Tillsammans med sig till finalen får de Michael Wallenberg och Susanne Sandin som blev två för dagen. Nu hoppas vi de spelar bra i finalen så de får åka till Spanien i februari där flyg, transfer, boende med halvpension, fem dagars golf samt golflektion ingår i vinsten. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page