top of page

Tallberga Köpcentrum AB

Tallberga köpcenters singeltävling genomfördes lördagen 6 maj på Källebackens golfbana. Den gångna veckans successivt förbättrade väderläge kulminerade med strålande solsken, klarblå himmel och i det närmaste vindstilla samt med temperatur runt 20 C. Alltså ett idealt golfväder! 34 spelare var föranmälda varav 33 kom till start. Spelarna indelades i A och B klass. Flera fina prestationer noterades och i A klassen segrade Johnny Johansson Hills Golf & Sports Club med 67 slag. Andraplatsen belades av Anders Carlsson Reftele Golfklubb, även han med 67 slag. Benny Johansson Reftele Golfklubb tog tredjeplatsen med 71 slag.

I B klassen vann Kristina Hagström med 72 slag. Tvåa kom Dick Barkman, med 1 slag mer och tredjeplatsen erövrades av Ulrika Carlsson, som hamnade på 76 slag. Samtliga pristagare i B klassen har sin hemvist i Reftele Golfklubb.

Reftele Golfklubb tackar tävlingsponsorn Tallberga köpcenter samt deltagarna för en väl genomförd tävling.

Tävlingsledningen/

Barbro Knutsson o Bengt Blom

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page