top of page

Nationaldagsgolfen 2017 avgjord på Källebackens golfbana.


Femtiofem laddade golfare från traktens klubbar gjorde sitt bästa att tämja banan i det snålblåsande sommarvädret, för att erövra vandringspriset.

I väntan på prisutdelningen intogs en gemensam lunch. Vinnare av vandringspriset blev Fredrik Linell med 80 slag , det bästa bruttoresultatet hittills. Handicapklass A vanns av Dan Rosell följd av Fredrik Linell, Gunnar Gustavsson och Benny Wallin. Alla från Reftele GK. De första platserna i handicapklass B belades av Jannika Svensson Isaberg GK, Thomas Linell, Bo Sundwall och Johnny Liljedahl från Reftele GK. Handicapklass C vanns av Erik Björk följd av Ulrika Carlsson, Elisabeth Ahlenhed och PU Hagström alla från Reftele GK. Ett stort tack till sponsorn Erteco Rubber & Plastics AB för de fina priserna.

TK

Reftele GK

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page