top of page

Kontantlöst på Reftele GK


Från klubben vill vi bara låta meddela att Reftele GK's attraktion på golfspelare ökar! Kanske har du märkt det genom fler bilar, husbilar o husvagnar på parkeringen eller genom att det blivit marginellt trängre ute på banan. För att förenkla för medlemmar och gäster har vi tagit ett steg mot att få kontantfri hantering på klubben. Det innebär att 10-kronor inte längre används i bollautomaten. Tre andra betalningsmöjligheter finns genom betalning med Bollkort, Kreditkort eller Monyx appen. Efter en prövotid vågar vi därför nu ta bort 10-kronorna. I kansliet finns nu en iPad med iZettle. Här betalar du enkelt genom att använda kreditkort, även när kansliet är obemannat! Första gången behöver du ange mailadress dit du vill ha kvittot. Andra gången finns den informationen sparad och därmed går det sedan snabbt och enkelt! Förenkla ditt och andras golfspelande genom att reservera din tid via "Min Golf" samt respektera att spelare på 9:an alltid har företräde till spel på 10:an. Dialog är alltid bra! Med tillönskan om en fortsatt trevlig sommar!

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page