top of page

Tallberga Köpcenter AB:s singeltävling.


I ett fantastiskt vårsommarväder, med klarblå himmel och succesivt tilltagande solflöde, avgjordes Tallberga Köpcenter AB:s singeltävling, under söndagen den 6 maj, på Källebackens golfbana i Reftele. Redan vid första start klockan 0900 var temperaturen på en behagligt hög nivå och flera av spelarna sågs gå ut i kortärmat och shorts. 39 st spelare sattes samman i 13 trebollar, varav 20 st i A klass och resterande 19 i B klass. Banarbetarna hade verkligen lyckats skapa de allra bästa tänkbara förutsättningar, för en spännande och trivsam tävling. När sedan resten föll på plats genom att vädrets makter stod oss bi, var det som upplagt för en riktig fullträff. Så blev också fallet och alla tycktes, efter avslutat spel, vara helnöjda med dagen. I A klassen vann Per Söderstedt på 74 slag. Andraplatsen belades av Anders Carlsson 76 slag och på tredjeplats kom Ingrid Andersson med 77 slag. B klassen vanns av Tony Hultquist på utmärkta 68 slag. Birgit Grundin tog andraplatsen på 71 slag före Barbro Knutsson, som blev 3:a på 73 slag.

Tävlingledningen och klubben vill härmed framföra ett stort tack till Tallberga Köpcenter AB, för den uppskattade sponsringen av dagens tävling.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page