top of page

Shell Sommargolf 2018


42 taggade lag spred ut sig på alla 18 hålen av Källebackens golfbana för att i en kanonstart spela en irish greensome i årets sista sommargolftävling. Alla var rustade med fyllda vattenflaskor och goda förutsatser att prestera sitt bästa i det fina sommarvädret. Efter dryga 4 timmar kunde, Andreas Andersson och Ulf Hedin från Rydö GK med det utmärkta resultatet 60,8, koras som segrare. De följdes av -Jannika & Per-Ola Svensson, Isaberg GK 63,6 -Lars Andersson & Lars- Göran Selmqvist, Rydö GK 63,8 -Britt- Marie & Thomas Axgården, Rydö GK 64,8 -Ulrika& Anders Carlsson, Reftele GK 65,2 -Ingela& Bernt Gustavsson, Rydö GK 66,2 –Rigmor Boman & Leif Bengtsson, Reftele GK 66,2.

Sammanlagt efter de tre tävlingarna visade det sig att Jannika & Per-Ola Svensson, Isaberg GK segrade med resultatet 199,2 följda av Inger & Stefan Melin, Rydö GK 203 och Joakim Svensson & Johnny Green, Isaberg GK 204,4.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page