top of page

Banan är vårstädad

Lördagen den 13 april hade vi städdag på Reftele GK. Ett 40-tal personer hjälpte till med att bland annat dra ris och ställa i ordning klubbstugan inför säsongen. Nu är det ordinarie greenfee som gäller. Från och med påskhelgen kommer kansliet vara bemannat under helgerna. Varuautomaten är laddade med diverse förnödenheter, och kaffemaskinen är laddad med bönor. Swish eller kort gäller. Shopen som vi numera driver i egen regi är öppen under helgerna när kansliet är bemannat och det finns chans att göra fynd! Bla. billiga vagnar och bagar, men även bra priser på bollar, handskar peggar med mera. Fira gärna in påskhelgen med en runda eller två på en bana som är i fint skick! Väl mött på Källebackens golfbana. Spelar du inte redan golf, men är intresserad av att börja, så finns det nu också möjlighet att anmäla sig till årets andra kurs. Den kommer starta tisdagen den 7e maj kl. 18.00. För mer info se fliken Tränare & Utbildning här på hemsidan.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page