top of page

Hett klubbmästerskap

Efter två dagars tävlande kan årets klubbmästerskap läggas till handlingarna.Under lördagen korades juniormästare Erik Claesson i klassen H/D 18. Lördagens hcp-tävling A-klass vanns av Per Söderstedt följd av Magnus Mårtensson och Kenneth Carlsson. B- klassen vanns av Eric Claesson. Han följdes av Dick Barkman och Barbro Knutsson.

Söndagen visade samma varma ansikte som lördagen. En trio, Fredrik Linell, Henrik Lindfors och Joakim Larsson kämpade, som många gånger tidigare om klubbmästartiteln. Fredrik stod till sist som segrare följd av Henrik och Joakim. Dam-mästare blev Ulrika Carlsson. H 60 vanns av Thomas Johansson. D 60 vanns av Kristina Hagström.

I handicaptävlingen A-klass vann Per Söderstedt före Joakim Larsson och Felix Ahlsteiner. Den reducerade B- klassen vanns av Barbro Knutsson följd av Dick Barkman.

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page