top of page

Erteco - Nationaldagsgolfen


Efter ett långt tävlingsstopp kunde vi nu åter dra igång de populära sponsortävlingarna. Flera av de pandemirelaterade restriktioner, som golfförbundet anmodat klubbarna att följa, hävdes från 1 juni. Under nationaldagen, Söndagen 6 juni, spelades den av Erteco Rubber & Plastics, numera traditionella Nationaldagsgolfen. Det var 7 gången, med pandemiuppehåll 2020, som den här slaggolftävlingen genomfördes med Erteco, som sponsor. Vädret var på topp med strålande solsken från klar himmel och knappast någon vind. Det gick heller inte att ta miste på deltagarnas spelglädje och förväntan när de dök upp för att spela in sig innan start.Resultaten , som presterades under tävlingen, var helt i linje med de tävlandes humör, d.v.s alldeles utmärkta!

I A klassen segrade Ulrika Karlsson överlägset på mycket fina 67 slag. Tvåa blev Benny Johansson på 75 slag och tredje platsen belades av Anders Carlsson 77 slag. 4 e pristagare blev Kenneth Carlsson, även han på 77 slag.

B klassen togs hem av Hans Larsson på lysande 65 slag, följd av Gunilla Linell och Per Uno Hagström, med också utmärkta 66 resp 68 slag.Lars Gunnar Karlsson knep fjärdeplatsen på 72 slag.

I tävlingen ingår även en " scratchtävling" som vid vinst ger en inteckning i ett vandringspris. I år blev detta en hård kamp, mellan Ulrika Carlsson och maken Anders, där Ulrika tog hem segern med 1 slags marginal, på 86 slag.


Tävlingsledningen tackar de tävlande samt vår sponsor Erteco Rubber & Plastics för att vi kunnat gemomföra tävlingen och hoppas på att vi kan mötas även nästa år!


Tävlingsledningen

Bengt Blom/ Gunnar Gustavsson

Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page