top of page

Information ang. banan

Nu har banpersonalen kommit igång ordentligt med jobbet på banan. Greenerna är stickluftade, dressade ett par gånger, klippta och vältade. Så småningom ska de även vertikalskäras och bevattningen ska köras igång. Ute på banan är det nu tillräckligt torrt så att vi har kunnat börja klippa. I år kommer det klippas fairway något större, vi kommer ha en semiruff närmast fairway och en ruff ytterst.


Nu när banan är på gång att få den form den ska ha, så MÅSTE även vi golfare hjälpa till. Lägg tillbaka uppslagen torv, laga nedslagsmärken på greenerna och kratta efter oss i bunkrarna. Detta måste vi bli bättre på om vi ska ha en bana som ska vara i så gott skick som möjligt! Och en sista sak. innan vi går ut på banan och spelar så SKA det bokas starttid. Detta måste vi bli bättre på!

Har du inte bokat tid innan du kommer upp till banan, så gör en bokning via telefonen, eller om kansliet är öppet, boka via det. Men en bokad starttid MÅSTE vi ha när vi slår ut!

Det kommer sitta skyltar uppe ang. detta vid första tee, så att ingen kan missa det.

Och glöm inte bort att om du går ut på 10an, så förvissa dig om att du inte smiter före de som kommer från 9an och har förtur!Senaste nytt
Arkiv
Följ oss
bottom of page